20060706

Lierke Plezierke

Stefan en Laure-Anne van Stiletto meegenomen voor een toerke "vlieg-eens-over-mijn-huis!"


Met plezier! Ze wonen tussen de velden in de buurt van LIERA. 2 360's gedraaid, t' Was duidelijk dat als je je huis goed vanuit de lucht wil zien je beter tussen de velden dan tussen de bomen kan wonen: hun boerderij was zeer goed te zien.

Laure-Anne wist officieel van niets, maar afspreken aan het luchthaven gebouw met iemand die hobby-piloot is, verraadt natuurlijk wel wat...
De passagiers taksen van Deurne zijn weer opgeslagen: 5 euro per persoon voor een binnenlandse vlucht. Het is maar de vraag of dit nu de financiele situatie van de luchthaven merkelijk zal verbeteren. Dat is toch wat minister Peeters hier beweert. Swat, dat kan de pret hoegenaamd niet drukken!
Vanaf Lier de GPS gevolgd naar het westen, tussen de zone's van Antwerpen en Brussel door: goeie zichtbaarheid: in de buurt van Duffel kon je de RWY 20 van Brussel(EBBR) goed zien liggen. Dan naar het noorden richting Nederland en Terneuzen. Boven de Belgische kust hing in de verte wat bewolking, ik ben dus niet doorgevlogen tot Breskens, maar bij Terneuzen terug richting Antwerpen gedraaid. De Schelde gevolgd en via DELTA de CTR van Antwerpen terug binnen. Op de radio hoorden we een Nederlandse Diamond Twin Star een ILS vliegen op RWY 29. Dat toestel is vlak na ons geland, en het is en blijft het mooiste toestel dat ik ken (na the queen that is).
Als ik ooit Euromillions win...

logbook entry:
date dep dest reg time ldg
05/07/06 EBAW - EBAW OO-VPE 0112 1
route:
RWY 29 DCT LIERA DCT ABEAM MECHELE DCT
NIK DCT TERNEUZEN DCT DELTA DCT RWY 29

0 Reacties:

Reageer!

<< Home